avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Baut la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Baut la volan

Buna seara!Am fost prins baut la volan cu alcoolemie de 0.61 in aerul respirat.Am proteza la unul dintre picioare.Am facut cerere sa mi se aprobe dreptul de a circula.Am vreo sansa sa o obtin.am depus si acte medicale in acest sens la procuror
Vi s-a emis dovada fara drept de circulatie. Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat. Doar in cazul dovezii cu drept de circulatie se prelungeste dreptul de circulatie, dvs nemaiavand acest drept, nu aveti ce sa prelungiti.
Dar am vreo sansa sa obtin de la procuror acea dovada de circulatie daca am facut cerere?Am si un motiv intemeiat.fiindca sunt o persoana cu piciorul amputat si am nevoie de masina pentru a ma deplasa
Procurorul nu emite dovezi de circulatie, doar politia.
Eu am facut cerere sa mi se acorde de la procuror acea hartie cu drept de circulatie pana la finalizarea anchetei.Am vreo sansa sa o obtin?
Nu aveti nicio sansa.

Alte discuții în legătură

Buna ziua.am fost prins baut la volan cu alcolemie de 0.61.mi ... Danut2397 Danut2397 Buna ziua.Am fost prins baut la volan cu alcolemie de 0.61.Mi sa intocmit dosar penal.Sa eliberat dovada fara drept de circulatie.Daca fac o cerere la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am fost prins baut la volan cu alcoolemie de 0.61 in ... Danut2397 Danut2397 Buna ziua.Am fost prins baut la volan cu alcoolemie de 0.61 in aerul respirat.Dupa mam urcat din nou la volan cu permisul suspendat si baut.Am vreo sansa sa ... (vezi toată discuția)
Baut la volan Danut2397 Danut2397 Buna ziua!Am fost prins baut la volan 0.61 in aerul respirat.Politistul mia zis ca ma pot duce la instansta sa fac cerere ca sa mi se dea dovada de ... (vezi toată discuția)