avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua.Am fost prins baut la volan cu alcolemie de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua.Am fost prins baut la volan cu alcolemie de 0.61.Mi ...

Buna ziua.Am fost prins baut la volan cu alcolemie de 0.61.Mi sa intocmit dosar penal.Sa eliberat dovada fara drept de circulatie.Daca fac o cerere la comandantul politiei de rutiera sa mi se elibereze o dovada de circulatie.Precizez ca am piciorul stang amputat si masina imi este de mare ajutor sa ma deplasez.Am vreo sansa sa o obtin?
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 12:55, 4 August 2020
Nu vreau sa va descurajez dar eu am facut la.parchet cerere sa-mi dea dovada si mau refuzat desi nu am fost oprit in trafic....mi-au facut dosar pe baza a 2 declaratii.....3 cereri am facut toate respinse
Nu.

Danut2397 a scris:

Buna ziua.Am fost prins baut la volan cu alcolemie de 0.61.Mi sa intocmit dosar penal.Sa eliberat dovada fara drept de circulatie.Daca fac o cerere la comandantul politiei de rutiera sa mi se elibereze o dovada de circulatie.Precizez ca am piciorul stang amputat si masina imi este de mare ajutor sa ma deplasez.Am vreo sansa sa o obtin?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baut la volan Danut2397 Danut2397 Buna seara!Am fost prins baut la volan cu alcoolemie de 0.61 in aerul respirat.Am proteza la unul dintre picioare.Am facut cerere sa mi se aprobe dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Am fost prins baut la volan Lica 88 Lica 88 Ce pedeapsă pot sami iau ca am fost prins baut la volan si am avut alcolemie de 1.oo la mie în aerul expirat mai am vreo sansa ca sami recuperez permisul.Si ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan messartim messartim Buna ziua.Am si eu o problema.Acum 9 luni am condus baut (100m pana acasa)si am cauzat un accident soldat cu pagube materiale(rezolvate imediat),politia a ... (vezi toată discuția)