avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Aditional prelungire contract lucrari executie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Aditional prelungire contract lucrari executie

Un contract de lucrari a fost incheiat (nivel an 2015) cu durata de executie x luni (nu se precizeaza ca acestea sunt consecutive). De la ordinul de incepere au trecut mai mult decat cele x luni consecutive, dar contractul nu a fost prelungit prin act aditional, doar prin extensii de timp in baza Conditiilor de Contract FIDIC . Se poate finaliza la acest moment contractul si plati lucrarile executate ? Se pot incheia eventual acte aditionale fie de prelungire, fie pentru costuri suplimentare generale de intarzieri aprobari, modificari etc ?
Cel mai recent răspuns: Cornelissa , utilizator 00:17, 20 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În principiu se poate pe baza de extensii de timp, acordate de Inginerul Consultant. Dar trebuie întocmit un OV și aprobat de beneficiar. Dacă e un Contract FIDIC.
Trebuie văzută și Autorizația de Construire.
E prea larga întrebare.
Trebuie în concret și văzut sa nu existe alte piedici.
OV trebuie facut și dacă e vorba doar de extensie de timp ?
Ultima modificare: Duminică, 20 August 2023
Cornelissa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vânzare-cumpărare, dare în folosință imobil traian.vasile traian.vasile Bună ziua, Am ales să scriu aici pentru a mă lămuri cu niște chestii și a evita niște eventuale țepe. Deoarece nu cunosc bine situația, mai ales ... (vezi toată discuția)
Prelungirea termenului de executie a unui contract 1971 1971 am un contract de executie lucrari a carui termen de executie a fost depasit. depasirea s-a facut datorita faptului ca beneficiarul lucrarii nu mi-a pus la ... (vezi toată discuția)
Penalitati de intarziere danpoe danpoe Buna ziua, Este vorba de un contract de tip FIDIC Rosu - fonduri europene, la care durata de executie a fost depasita cu 253 de zile; in conformitate cu ... (vezi toată discuția)