avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Scam pe net
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Scam pe net

Buna ziua.
Jenant dar adevarat. Am fost abordata de un site de socializare, am tot discutat cateva zile cu cineva ,fiind convinsă ca este persoana respectivă, pana in punctul in care am dat date personale la o adresa de mail ca are mi-a fost indicata. Dupa un schimb de mail'uri intr-un final m-i se cerea o suma de bani (nu, nu am trimis) atunci am realizat ca este vorba de un scam. Întrebarea mea este: trebuie sa fac o sesizare undeva? si unde? (avand in vedere ca am dat date personale, nume , adresa, serie , nr.CI , nr.tel , dar nu cont sau altele de gen)
Stiu ca prostia se plăteste, dar sper ca pretul sa tindă cat mai mult spre zero.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Calculatoare kun.ovidiu kun.ovidiu Daca cineva cunoaste datele mele personale inclusiv adresa mail si telefon,poate face de pe calculatorul lui un cont la un site in numele meu,iar eu sa primesc ... (vezi toată discuția)
M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva? just_ea just_ea buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Au pair in uk pentru 1200£ andreear12 andreear12 Buna ziua...am si eu o mare problema...pentru ca nu eram multumita de munca de aici, mi-am cautat de lucru in UK, pe un site unde te poti inscrie ca si au ... (vezi toată discuția)