avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cam cât costă estimativ la primărie anexa 24 ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cam cât costă estimativ la primărie anexa 24 ?

Aș vrea să știu cam cât costă estimativ la primărie anexa 24 și o adeverință de rol cu ce au trecut la primărie părinții mei adoptivi ?
Mi sa cerut la notariat așa ceva că să pot afla ce drepturi am că copil adoptat cu toate efectele unei filiațiuni firești din anul 1985.
Vă mulțumesc anticipat pentru sfaturile pe care mi le dați!
Ultima modificare: Marți, 30 Iunie 2020
Mirela 479, utilizator

Alte discuții în legătură

De ce nu pot afla la notar ce drepturi am ca unicul copil adoptat ... Mirela 479 Mirela 479 De ce nu pot afla la notar ce drepturi am ca unicul copil adoptat cu toate efectele unei filiațiuni firești din anul 1985 când am fost adoptată de bunici . ... (vezi toată discuția)
Moșteniri copil adoptat cu toate efectele unei filiațiuni firești Marinela Marin Marinela Marin Bună dimineața.Vă rog frumos daca știe cineva așa în mare cam cât costă la un notar public să aflu dacă am de moștenit ceva de la părinții mei ... (vezi toată discuția)
O nedumerire Marinela Marin Marinela Marin Bună ziua. Sunt un copil adoptat prin primăria comunei cu toate efectele unei filiațiuni firești din anul 1985.Mama mea adoptivă a avut un copil din flori ... (vezi toată discuția)