In anul 2015 dupa un proces lung cu expertize si contraexpertize am intrat in posesisia unui teren. Hotararea judecatoreasca este definitiva, irevocabila si executorie. Pe acest teren exista o constructie. C Proprietaru constructie sustine ca e casa lui. Pe el nu-l intereseaza sa cumpere terenul, iar pe mine nu ma intereseaza constructia lui. Cum pot sa intru in posesia terenului ?
In mod normal, in hotararea judecatoreasca trebuie sa se regaseasca o mentiune de demolare a ctiei. respective, in conditiile in care a fost facuta fara autorizatie de ctie. pe un teren care nu ii apartine celui care a construit.
Numai in baza unei hotarari judecatoresti definitive se poate demola ctia. respectiva.
Autorizatie
Adriana tanasoiu
Buna ziua, Am construit in vara anului 2007 o casa insa nu am reusit sa obtin autorizatia. Am facut cadastru. Certificat de urbanism toate actele ce erau ... (vezi toată discuția)
Demolare anexa
nico-gelu
pe o alee de trecere proprietate in comun cu alte 3 persoane (coproprietate fortata) este construita abuz o anexa fara forme legale ,aceasta alee ar trebui ... (vezi toată discuția)