avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Demolare anexa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Demolare anexa

pe o alee de trecere proprietate in comun cu alte 3 persoane (coproprietate fortata) este construita abuz o anexa fara forme legale ,aceasta alee ar trebui folosita pentru intrarea in 2 imobile numai ca din cauza acestei anexe se intra prin intrarea veche a casei .intrebarile mele sunt : 1. executorul in afara faptului ca te pune in posesia cotei ce mi se cuvine din aceasta alee de trecere ,poate si demola magazia fiind fara forme legale (mentionanduse acest lucru chiar si in expertiza judiciara facuta in tribunal ca aceasta anexa trebuie demolata ). 2. eu fiind proprietarul imobilului infundat si neavand pe unde sa intru am dreptul pana la clarificarea situatiei sa ma folosesc de intrarea veche a casei cum fac si ceilantii ?(chiar daca cea cu imobilul din mijloc spune ca ai incalc proprietatea ea fiind cea care din cauza ei nu putem duce la bun sfarsit formarea aleei de trecere -facand acest lucru cu buna stiinta ca eu sa nu ma pot folosii de imobil -) multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:52, 3 Octombrie 2014
Demolarea constructiilor se face numai cu atorizatie de demolare. Solicitati la primarie aceasta autorizatie si procedati dupa cum sunteti indrumati, functie daca este sau nu este declarata pentru impunere.
cei de la primarie nu imi dau autorizatie de demolare pentru ca spun ca a fost construita ilegal ,si fiind trecuta si in expertiza ca trebuie data jos ,ei spun ca o pot da si eu singura fiind la mijloc o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, numai ca eu nu pot intra s-o daram asa usor doar sa ma omor cu acea persoana .
La instanta trebuie solicitata demolarea; in mod corect, primaria nu va poate elibera autorizatie sa demolati ceva ce nu exista in acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impedire intrare in imobil nicoletadamian nicoletadamian Sunt posesoarea unui imobil ,acesta fiind pe terenul infundat ,intrarea in imobil facandu-se prin alee de trecere,numai ca aceasta alee este ocupata de o alta ... (vezi toată discuția)
Drept de trecere- imobil infundat gelu71 gelu71 buna ziua sunt posesorul unui imobil infundat ,am si cota pe aleea de trecere care este in coproprietate dar care nu este formata pana acum deoarece suntem in ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie -demolare magazie nicoletadamian nicoletadamian Am fost pus in posesia a 1/3 din un lot unde suntem 3 coproprietari,acest lot fiind de fapt cale de acces pentru intrarea in imobile ,eu detin imobilul din ... (vezi toată discuția)