avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... punere in posesie -demolare magazie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

punere in posesie -demolare magazie

Am fost pus in posesia a 1/3 din un lot unde suntem 3 coproprietari,acest lot fiind de fapt cale de acces pentru intrarea in imobile ,eu detin imobilul din spate ,una din coproprietare deja dinaintea partajului judiciar si-a construit o magazie fara forme legale pe aceasta alee(in acel moment imobilul fiind nelotizat inca )dupa lotizare expertul in expertiza a precizat existenta acestei magazii fara forme legale ,spunandui deja ca trebuie demolata ca pe acolo va fii alee de acces ,insa ea refuza cu desavarsire s-o demoleze.intrebarea mea este domnul executor acum dupa ce am proces verbal de punere in posesie poate cere el demolarea magaziei in instanta sau trebuie eu sa cer in instanta ordonanta presedintiala ptr a reduce din timp deoarece eu locuiesc cu chirie din acest motiv ptr ca nu pot intra in imobil .va multumesc
Cel mai recent răspuns: nicoletadamian , utilizator 17:18, 21 August 2014
Dvs. sunteti cea care trebuie sa promoveze actiunea in instanta, folosindu-va ca proba de expertiza prin care se precizeaza ca respectiva magazie va blocheaza calea de acces. Mai mult decat atat, este construita fara forme legale, iar coproprietara dvs. nu intelege sa o demoleze de buna voie.
Succes!
multumesc multc doamna avocat raluca iliescu de raspuns ,pot folosi modalitatea cereri ordonantei presedintiale in instanta pentru a se solutiona mai repede? de obicei cam cat dureaza aceasta ?
Ultima modificare: Joi, 21 August 2014
nicoletadamian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare anexa nico-gelu nico-gelu pe o alee de trecere proprietate in comun cu alte 3 persoane (coproprietate fortata) este construita abuz o anexa fara forme legale ,aceasta alee ar trebui ... (vezi toată discuția)
Hotarare def. si irev.- dezafectare constructii - cum pot proceda? gelu71 gelu71 buna ziua incerc sa scriu un fragment din exeprtiza judiciara a unei hotarari definitive si revocabile ca sa ma pot face mai explicit . PARTAJAREA IMOBILULI ... (vezi toată discuția)
Coproprietate cote parti Catala Catala Buna ziua, Va supun atentiei urmatorul caz: In urma unei iesiri din indiviziune au rezultat 4 loturi pentru trei proprietari.Unul din loturi a ramas in ... (vezi toată discuția)