avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impedire intrare in imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impedire intrare in imobil

Sunt posesoarea unui imobil ,acesta fiind pe terenul infundat ,intrarea in imobil facandu-se prin alee de trecere,numai ca aceasta alee este ocupata de o alta persoana printr-o magazie ,si nu doreste sa si-o demoleze desii este mentionat in acte (printr-o hotarare judecatoareasca definiva dezafectarea ei de acolo pentru formarea aleei de trecere).din acest modiv eu nu pot intra in casa deoarece aceasta persoana nu ma lasa pana la solutionarea problemei nici macar sa intru in imobilul meu trecand prin curtea ei ,am apelat la politie si nu au facut nimic m-au pus sa fac doar o plangere care v-a dura cine stie cat timp,ce pot face ? eu cu casa eu fara casa deoarece nu ma pot folosi de ea .multumesc #-o
Incercati si o plangere penala pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare anexa nico-gelu nico-gelu pe o alee de trecere proprietate in comun cu alte 3 persoane (coproprietate fortata) este construita abuz o anexa fara forme legale ,aceasta alee ar trebui ... (vezi toată discuția)
Demolare magazie nicoletadamian nicoletadamian revin cu intrebarea daca pe o alee de trecere exista o magazie fara forme legale care impedeste trecerea la imobilul infundat ,executorul in urma unei hotarari ... (vezi toată discuția)
Drept de trecere- imobil infundat gelu71 gelu71 buna ziua sunt posesorul unui imobil infundat ,am si cota pe aleea de trecere care este in coproprietate dar care nu este formata pana acum deoarece suntem in ... (vezi toată discuția)