avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... demolare magazie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

demolare magazie

revin cu intrebarea daca pe o alee de trecere exista o magazie fara forme legale care impedeste trecerea la imobilul infundat ,executorul in urma unei hotarari definitive unde se si specifica demolarea ei o poate face ? mentionez ca ceea care ar trebui s-o demoleze nu doreste de buna voie #-o
Cel mai recent răspuns: nico-gelu , utilizator 18:30, 22 Octombrie 2014
Executorul judecatoresc cu scopul materializarii hotararii judecatoresti,detine autoritatea si competenta sa dispuna dezafectarea constructiei fara forme legale executate,putand solicita implicarea si a altor autoritati,inclusiv politia
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impedire intrare in imobil nicoletadamian nicoletadamian Sunt posesoarea unui imobil ,acesta fiind pe terenul infundat ,intrarea in imobil facandu-se prin alee de trecere,numai ca aceasta alee este ocupata de o alta ... (vezi toată discuția)
Hotarare def. si irev.- dezafectare constructii - cum pot proceda? gelu71 gelu71 buna ziua incerc sa scriu un fragment din exeprtiza judiciara a unei hotarari definitive si revocabile ca sa ma pot face mai explicit . PARTAJAREA IMOBILULI ... (vezi toată discuția)
Demolare anexa nico-gelu nico-gelu pe o alee de trecere proprietate in comun cu alte 3 persoane (coproprietate fortata) este construita abuz o anexa fara forme legale ,aceasta alee ar trebui ... (vezi toată discuția)