avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Coasigurat de o persoana care nu realizeaza venituri ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Coasigurat de o persoana care nu realizeaza venituri dar plateste CASS

O persoana fizica care nu realizeaza venituri dar a ales sa plateasca la ANAF contributia CASS poate coasigura sotul/sotia sau parinti sai care nu sunt asigurati luindu-i in intretinere ?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Obligatia de înregistreze la fisc pt prsoanele fara venit -achitare cass. AureliaDochian AureliaDochian Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez - incepand cu data de 01.01.2016 am incetat contractul individula de munca.(am intrat in categoria ... (vezi toată discuția)
Plata cass persoana fizica COSTELBADESCU COSTELBADESCU Buna seara ! In urma platii asigurarilor de sanatate pentru anul 2017 la sectia financiara, am mers la OPSNAJ pentru a fi luat in evidenta. Am fost ... (vezi toată discuția)
Cass contract zilieri Giorgina Giorgina Buna dimineata, S-au facut atat de multe modificari si au existat atat de multe discutii pe marginea subiectului CASS, incat nu ma mai descurc si va rog sa ma ... (vezi toată discuția)