avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot lua concediu pre-post natal /indemnizatie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot lua concediu pre-post natal /indemnizatie?

Buna ziua, in data de 24 iunie mi s-a incheiat somajul. La acea data eram insarcinata deja in 4 saptamani. Data prezumtiva a nasterii ar fi undeva pe 26 februarie 2021. Am gasit un articol in care este stipulat faptul daca nasc in termen de 9 luni de la data pierderii calitatii de asigurat as beneficia chiar si de concediu pre-post natal platit de cas si ulterior de indemnizatie. Acestea sunt nelamuririle mele, apreciez daca m-ar putea lumina cineva in legatura cu ele.
Cel mai recent răspuns: Alex.b , utilizator 08:06, 17 Iulie 2020
Totusi de concediu pre si postnatal nu as putea beneficia? Am 6 luni cotizate intr-un an chiar daca nu sunt ultimele 6 luni.
Cornel Vasile a scris:

In acest caz, veti beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! primesc indemnizatie creștere copil daca am lucrat ... Pompieriii112 Pompieriii112 Buna seara! Primesc indemnizatie creștere copil daca am lucrat până in 5 iulie 2020? Precizez ca urmeaza sa nasc in 5 noiembrie 2021! Unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sunt insarcinata in luna 3 si doresc sa stiu daca beneficiez ... Camelia131 Camelia131 Buna ziua,sunt insarcinata in luna 3 si doresc sa stiu daca beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului avand in vedere ca eu lucrez la primul angajator ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pasarenick pasarenick Buna ziua ! Va rog frumos am si o intrebare cu noua lege privind indemnizatia pentru cresterea copilului ...Problema este ca nevasta mea trebuie sa nasca anul ... (vezi toată discuția)