avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere pentru încălcarea proprietății
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere pentru încălcarea proprietății

Buna seara,in urma cu aproximativ 3 luni vecinul meu a tăiat în capătul grădinii mele niste salcâmi fara sa îmi spună nimic,și și-a însușit apoi materialul lemnos.Nu am intervenit atunci deoarece nu eram sigur de lungimea grădinii mele și de limita de proprietate deoarece nu aveam in acel moment o măsurătoare topografica.Intre timp am efectuat măsurătoare topografica și am constatat că pomii tăiați respectiv cioatele rămase sunt pe proprietate mea.Dupa cat timp de la eveniment ar fi trebuit să depun plângere la politie?Acum este târziu?La ce fapta se încadrează vecinul meu?O sa am câștigat de cauza?Cum ar trebui sa procedez?Mulțumesc anticipat
Nu aveti terenul ingradit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie Caliman Carmen Caliman Carmen Tatăl meu deține conform titlului de proprietate 3388 metri pătrați de teren intravilan, pe care se află și casa. Acum 14 ani un vecin a plantat ... (vezi toată discuția)
Plantatia de salcami din curtea vecinului meu. Aura-aura Aura-aura Am o situatie cu vecinul care a plantat salcami la o distanta mai mica de 2 m fata de gardul ce desparte proprietatea mea de a lui. Asa cum scrie in codul ... (vezi toată discuția)
Informatii bodo gabriella bodo gabriella Doresc sa stiu daca intr-o gradina particulara la care sunt eu proprietar, din cauza vremii urate un pom fructifer sau un nuc se rupe din radacina trebuie ... (vezi toată discuția)