avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Expertiza grafică semnătura proprie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Expertiza grafică semnătura proprie

În urmă cu câteva luni, la o verificare a dosarului meu de personal, am constatat că CIM-ul meu și Fișa postului sunt semnate, deși eu nu le-am semnat. Nici nu am primit vreodată un exemplar al CIM-ului sau al altor documente de personal, cum spune legislația. Când am sesizat această situație conducerii, au început conflictele, conducerea încercând prin tot felul de intimidări să mă determine să recunosc că eu l-am semnat. Aș dori să știu care este procedura pentru a obține o expertiză grafică a semnăturilor din documentele de personal, comparată cu a mea personală.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:50, 1 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O plangere penala impotriva angajatorul. In cadrul cercetarilor se poate dispune efectuarea unei astfel de expertize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post! boby30 boby30 am si eu o intrebare...sunt in litigiu de munca cu fostul patron si in instanta sa depus o fisa de post a mea cu data de 15.06.2008 si alta fisa de post cu ... (vezi toată discuția)
Proces penal-fals si uz de fals CORTEX CORTEX Buna ziua. Am depus plangere penala pt fals si uz de fals impotriva unei persoane. S-a dat NUP de catre procuror, si la fel de catre prim procuror. Am facut ... (vezi toată discuția)
Poate exista "anexa la fisa postului" ? ContSters147225 ContSters147225 Sunt angajat al unei mari companii multinationale de 7 ani. De ceva vreme, cam o saptamana, sunt chemat zilnic la departamentul resurse umane si se fac ... (vezi toată discuția)