avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cumpărare apartament într-un imobil la care la care ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cumpărare apartament într-un imobil la care la care realizarea nu corespunde cu autorizația de construcție

Doresc să achiziţionez un apartament într-un imobil tip P+3E executat la stagiul de finisaje dar care are autorizaţie de construcţie pentru P+2E valabilă. Apartamentul este la et 1 al imobilului ,iar dezvoltatorul dă asigurări că nu este nici o problemă legală ,doreşte toată suma cash,fără împrumut bancarşi spune că contractul de vînzare cumpărare se va face pe baza autorizaţiei de P+2E cu specificaţia că am luat cunoştiinţă de existenţa unui al 3-lea etaj care va primii ulterior autorizaţie de construcţie. Ce implicaţii au aceste fapte referitor la siguranța tranzacţiei ,intabulare ,carte funciară, contracte de livrare energie,gaze,apă şi canalizare ? Să fac tranzacţia în aceste condiţii ?
Vă mulţumesc !
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 17:59, 1 Iulie 2020
Mai bine căutați apartament în altă parte. Nu cumpărați blana ursului din pădure!
Vedeti-va de treaba. Un apartament se cumpara atunci cand constructia este finalizata si inscrisa in cartea funciara. Am auzit de destui oameni cu zeci de mii de euro dati si fara apartament, ca sa mai cred in bazaconiile astea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condomeniul, partile comune si cartea tehnica intr-un complex rezidential cu case si blocuri maria_carmen maria_carmen Suntem o Asociatie de propietari infiintata in febr 2013 pt gestionarea unui Complex Rezidential format din: 7 case (P+2E, ultimul et fiind mansarda); un bloc ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate solicita oprirea modificarii puz-ului? maria_carmen maria_carmen In perioada 2008 – 2013 s-au construit, pe zona Complexului Rezidential unde locuiesc, 7 case si 4 blocuri. Autorizatiile de construie pt case sunt P + 2E ... (vezi toată discuția)
Achizitie locuinta "prima casa" Cascarade Mariana Cascarade Mariana Am cumparat un apartament cu 3 camere intr-un imobil compus din p+2e+m, de ]la o persoana fizica.Din momentul locuirii in acest apartament ne-am dat seama de ... (vezi toată discuția)