avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nelamurire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nelamurire

Buna ziua.Am o nelamurire destul de mare,am fost oprit in trafic alaturi de un prieten care conducea iar asupra mea s-au gasit un cantar electronic si 0.3 cannabis.Dupa 2 ani am primit citatie sa ma prezint in calitate de suspect pentru comiterea de infractiunii de trafic de droguri de risc pentru consum propriu din art 2.alin 1 legea 143/2000,si art 4 alin 1 legea 143/2000 pentru prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit.Nelamurirea mea este de ce m-au incadrat la art 2 alin 1 din legea 143/2000 pentru ca nu am facut nici un trafic doar detinere si consum,care ar fi tot din legea 143/2000 art 4 alin 1.
Angajati-va avocat si mergeti impreuna cand sunteti citat.
Avocatul angajat poate consulta dosarul si in functie de situatia de fapt, o sa va construiti strategia apararii.
Asta stiu si am inteles.nelamurirea mea este de ce m au incadrat la comiterea de infractiunii de trafic de droguri de risc pentru consum propriu din art 2.alin 1 legea 143/2000.nu am vandut in viata mea,doar consum a fost
Acesta este si motivul pentru care domnul avocat va spune sa mergeti cu avocat, tocmai pentru a avea acces la dosar si a va face apararea care se impune. Inclusiv o eventuala cerere de schimbare a incadrarii juridice, daca se impune.
Am inteles va multumesc frumos!As vrea sa stiu cu ce drept m-au acuzat de trafic din moment ce detinere am avut
In calitate de suspect, o sa vi se aduca la cunostinta acuzatiile, drepturile si obligatiile.
Elementul material al infractiunii prev. la art. 2 din Legea 143/2000, consta in cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept. Probabil s-a retinut una din aceste modalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ca martor privind trafic de droguri alexszikili alexszikili Buna ziua.am primit azi o citatie in care sunt chemat la B.C.C.O,in calitate de MARTOR in cauza privind trafic de droguri si efectuare de operatiuni cu produse ... (vezi toată discuția)
Citatie demaggio demaggio salut,mi`a venit o citatie si am nelamuriri la ea, suna in felu urmator : in calitate de inculpat, pentru Fond - consumul ilicit de droguri (legea ... (vezi toată discuția)
Marijuana bogdan12x bogdan12x Am fost prins in luna mai cu un sfert de tigara cu marijuana in ea. Am fost dus la sectie sa dau o declaratie dar fiind foarte stresat de ce se intampla si ... (vezi toată discuția)