avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Eliberare permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Eliberare permis suspendat

Buna ziua.

Am o intrebare care ma nelamureste.Permisul mi-a fost retinut acum 3 luni pentru depasire regimului legal de viteza in localitate,pe raza localitatii de domiciliu in Valcea.Permisul a fost eliberat In Cluj,unde locuiesc si acum.
De unde ridic permisul ?
Dupa cat am citit in lege permisul se trimite dupa periada de 15 zile la politia orasului care il are in grija.In grija nu il are cumva politia care l-a emis?

Alte discuții în legătură

Recuperare permis klaudiu85 klaudiu85 in data de 05.10 vor fi 15 zile de cand permisul imi este retinut.1.daca trimit scrisoarea de contestatia prin curier la judecatorie in data de 04.10 si cer ... (vezi toată discuția)
Contestare pv ridicare permis conducere. vhojda vhojda Mi s-a suspentat dreptul de a conduce autovehicole pe o peroada de 30 zile pentru depasire in curba cu vizibilitatea redusa. (asa scrie in pv). Realitatea ... (vezi toată discuția)
Susținere test pentru reducerea perioadei de suspendare la serviciul ... cyan cyan Susținere test pentru reducerea perioadei de suspendare la serviciul rutier în raza căruia are domiciliul contravenientul. Speță, permis suspendat 90 ... (vezi toată discuția)