avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amnistia fiscala la primarii
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amnistia fiscala la primarii

Buna ziua! Pentru aplicarea OUG 69/2020 privind amnistia fiscala, primariile de comuna trebuie sa astepte sa fie publicate de catre ministrul finantelor norme de aplicare sau pot deja, fara aceste norme de aplicare, sa aplice procedura de anulare a accesoriilor datorate de cetatenii comunelor?
Ultima modificare: Joi, 2 Iulie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Anulare accesorii AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Pentru aplicarea OUG 69/2020 privind amnistia fiscala, primariile de comuna trebuie sa astepte sa fie publicate de catre ministrul finantelor norme ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa faci sa beneficiezi de prescripția datoriilor la fisc? Doruluk Doruluk Buna ziua! Ce trebuie sa faci sa beneficiezi de prescripție datoriilor la fisc? Exista o datorie,,impozit pe clădire,, datoria este mai veche de 5 ani. Sa ... (vezi toată discuția)
Anularea dobanzilor, penalitatilor la taxe si impozite din cadrul primariilor AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Ordinul nr. 2100/2020 emis de Ministerul Finantelor Publice ce cuprinde norme pentru aplicarea OUG nr. 69/2020 privitoare la anularea dobanzilor, ... (vezi toată discuția)