avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... ANULARE ACCESORII
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

ANULARE ACCESORII

Buna ziua! Pentru aplicarea OUG 69/2020 privind amnistia fiscala, primariile de comuna trebuie sa astepte sa fie publicate de catre ministrul finantelor norme de aplicare sau pot deja, fara aceste norme de aplicare, sa aplice procedura de anulare a accesoriilor datorate de cetatenii comunelor?

Alte discuții în legătură

Amnistia fiscala la primarii AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Pentru aplicarea OUG 69/2020 privind amnistia fiscala, primariile de comuna trebuie sa astepte sa fie publicate de catre ministrul finantelor norme ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa faci sa beneficiezi de prescripția datoriilor la fisc? Doruluk Doruluk Buna ziua! Ce trebuie sa faci sa beneficiezi de prescripție datoriilor la fisc? Exista o datorie,,impozit pe clădire,, datoria este mai veche de 5 ani. Sa ... (vezi toată discuția)
Anularea dobanzilor, penalitatilor la taxe si impozite din cadrul primariilor AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Ordinul nr. 2100/2020 emis de Ministerul Finantelor Publice ce cuprinde norme pentru aplicarea OUG nr. 69/2020 privitoare la anularea dobanzilor, ... (vezi toată discuția)