avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Anularea dobanzilor, penalitatilor la taxe si impozite ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Anularea dobanzilor, penalitatilor la taxe si impozite din cadrul primariilor

Buna ziua! Ordinul nr. 2100/2020 emis de Ministerul Finantelor Publice ce cuprinde norme pentru aplicarea OUG nr. 69/2020 privitoare la anularea dobanzilor, penalitatilor se aplica si in cadrul procedurii de anulare realizate de directia de taxe si impozite din cadrul primariilor de comuna? Sau doar de organul fiscal central?
Ultima modificare: Luni, 27 Iulie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Amnistia fiscala la primarii AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Pentru aplicarea OUG 69/2020 privind amnistia fiscala, primariile de comuna trebuie sa astepte sa fie publicate de catre ministrul finantelor norme ... (vezi toată discuția)
Anulare accesorii AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Pentru aplicarea OUG 69/2020 privind amnistia fiscala, primariile de comuna trebuie sa astepte sa fie publicate de catre ministrul finantelor norme ... (vezi toată discuția)
Dobanzi si penalitati AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Se amana plata dobanzilor si a penalitatilor aferente obligatiilor bugetare pana la 25 decembrie 2020 doar pentru firme sau si pentru contribuabili ... (vezi toată discuția)