avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire? telefon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire? telefon

Buna ziua,
Nu sunt sigura de catalogarea corecta a situatie, insa nu vreau sa raman indiferenta: ieri, in jurul orei 9, am observat un apel pierdut de la ora 8. Am sunat la nr. respectiv, crezand ca e vreun curier (asteptam un colet si am crezut ca am ratat apelul, telefonul fiind mereu pe silentios (bebe mic, etc.)). Mi.a raspuns un barbat, m.am prezentat si mi.a spus ca "probabil" a fost o greseala. Am inchis si, dupa cateva minute, am primit de la nr. respectiv un mesaj cel putin indecent.
As vrea sa.l raportez undeva, in speranta ca exista o forma de urmarire a unor astfel de abuzuri, nu mi se pare ok sa ramana nesesizate.
Intrebarea mea e daca stiti cum ar trebui sa procedez.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum pot dovedi mariusbt1 mariusbt1 cum pot dovedi unui client ca am pus in colet tot ceea ce a comandat? am incercat faza cu poza facuta la colet,dar clientul mi-a spus ca poate fi o ... (vezi toată discuția)
Obligatie de livrare comanda online telekom ro raduv raduv Buna ziua, va scriu in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat catre ce organ, in ce ordine, pe ce canal si cu ce documente insotitoare sa ma adresez pentru ... (vezi toată discuția)
Traficul de produse sau substanţe toxice (art.359 ncp) art. 271 din legea nr. 86/2006 privind codul vamal al pomâniei cu aplic. art. 38 alin. 1 c.p. neowise neowise Buna ziua tuturor! Titlul pe care l-am pus mai sus este obiectul dosarului meu. Anul trecut am comandat un puternic antidepresiv pe un site popular din China, ... (vezi toată discuția)