avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bilet avion
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bilet avion

Bună ziua. Baiatul ,student in Olanda, a avut bilet spre Romania, la o zi după instaurarea starii de urgență. De atunci( 6 aprilie), a facut cerere pentru returnarea banilor. Ni se spune că datorită situatiei actuale, se va intarzia returnarea, nu se dă nici un termen, dar se insistă pe ideea că putem tranforma suma in voucher, fară să se explice conditiile de folosire a acestuia. Pot să lungească termenul cât vor? Ca informație, copilul s a intors 4 zile mai târziu, cu un așa zis zbor umanitar al aceleași companii( Tarom) la care am platit mai mult decât dublu prețul biletului, și am pierdut deja cam 200 de euro, fiindcă platise cazare, neștiind sigur când v a putea pleca. Multumesc pentru rabdare.

Alte discuții în legătură

Pot obtine despagubire pentru anularea zborului din cauza grevei controlorilor? SanduCristinaTeodora SanduCristinaTeodora Buna ziua! Am o intrebare pentru cei care detin informatii despre cazuri similare situatiei nostre. In aprilie 2016 am fost intr-o vacanta la Bruxelles ... (vezi toată discuția)
Plecare in strainatate. alexno3 alexno3 Buna ziua, am si eu o problema. Am 17 ani si peste 3 saptamani urmeaza sa merg in Germania.Chestia e ca o sa fiu nevoit sa merg cu avionul singur, deoarece ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea obligatiilor de catre o companie aeriana - problema de drept international privat? simona81 simona81 De curand am avut o experienta neplacuta cu o companie aeriana care nu si-a respectat obligatiile fata de client. Ma intereseaza daca este cineva cu care as ... (vezi toată discuția)