avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sanctiune/cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sanctiune/cercetare disciplinara

Buna ziua, am un salariat care e cercetat disciplinar, iar pe parcursul cercetarii, la reconstituire, Comisia a descoperit ca mai era un salariat implicat/vinovat. Cum se poate face sa-i sanctionam pe amandoi? Trebuie facuta cercetare disciplinara si celuilalt salariat, in conditiile in care comisia i-a solicitat si el a dat nota explicativa? Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:09, 3 Iulie 2020
Trebuie efectuata cercetarea disciplinara si celuilalt salariat .. sens in care , comisia va sesizat conducerea care poate dispune sau nu cercetarea acelui salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara mihaela_1968 mihaela_1968 Daca in urma unui incendiu s-a facut o cercetare de catre colegii de la Protectia Muncii si s-au gasit persoanele vinovate (care au dat declaratii scrise), se ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare cim conf. art. 61 lit. a cioc natalia cioc natalia Buna seara, Va rog frumos sa-mi spuneti care sunt pasii legali pe catre trebuie sa-i urmeze angajatorul in cazul desfacerii cim conf. art. 61 lit. a, si un ... (vezi toată discuția)
Conflict munca carmenstan carmenstan am fost plecata in strainatate in timpul concediului de odihna ,nu am reusit sa-mi rezolv poblemele familiale si am sunat la serviciu , la intelegere cu seful ... (vezi toată discuția)