avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Exploatare agricola
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Exploatare agricola

Buna ziua,

Doresc sa construiesc o anexa gospodareasca asa cum este ea definita in Anexa 2 din legea 50/91, bineinteles cu autorizatie de construire. Problema este ca terenul fiind in extravilan nu am indici de construire, etc. In art 3, lit.6 din L.50/91 spune clar ca anexele gospodaresti ale exploatatiilor agricole situate in extravilan se realizeaza cu autorizatie directa.
Intrebarea mea este daca trebuie sa am o anumita distanta a terenului pe care doresc sa construiesc aceasta anexa fata de acela unde am exploatatia propriu-zisa, deoarece distanta dintre aceste doua terenuri este cam de 8 km

Alte discuții în legătură

Cabana din bca poate fi construita in extravilan? ContSters219701 ContSters219701 Buna. Nu prea sunt in tema cu legislatia si as vrea sa construiesc in extravilan. Se poate construi pe proiect de cabana , din bca sau doar din lemn? Ce alte ... (vezi toată discuția)
Constructie casa specific ferma viticola in extravilan filipopr filipopr Detin in propietate 7 hectare de vie in extravilan si doresc sa construiesc o casuta acolo dar nu de locuit si nici de vacanta pt ca detin una in localitatea ... (vezi toată discuția)
Construire in extravilan GBBogdan GBBogdan Buna seara, Intentionez sa execut o constructie pe un teren proprietate personala, dar din cauza deschiderii mici trebuie sa ma rezum la a construi in ... (vezi toată discuția)