avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare in Romania pensie anticipata din Spania
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare in Romania pensie anticipata din Spania

Bună ziua Vă rog să mă lămuriți- tatăl meu a ieșit la pensie pe caz de boală, anticipat, din Spania, cu 620 euro/lună și a primit somație de la Finanțe să plătească impozit deoarece venitul depășește 2000 lei/lună. Este normal?? În Spania nu plătește impozit, acest venit nefiind impozitat.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iulie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pensionara pe caz de boala ,posesor pfa plateste cass? flori.m flori.m buna seara, ma poate lamuri cineva? Mama mea este pensionara pe caz de boala, are PFA si a primit o somatie de plata in valoare de 811 lei reprezentand ... (vezi toată discuția)
Pensionat pe caz de boala impozitat de casmb la vanzare proprietate. Stefan555 Stefan555 Buna ziua, Tatal meu (70 ani, acum) s-a pensionat pe caz de boala in 2004, iar in 2012 la limita de varsta. In anul 2007 si-a vandut apartamentul din ... (vezi toată discuția)
Plata cas la pfa pensionar GeogeM GeogeM Buna ziua, La inceputul acestei luni tatal meu, care este pensionar pe caz de boala si are un PFA, a primit instiintare de la Casa de Sanatate Prahova ca ... (vezi toată discuția)