avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trimitere în judecată Poliția Română
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trimitere în judecată Poliția Română

Buna ziua ,care este procedura ptr trimitere în judecată a Poliției Române ptr asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni ?

In timp ce toată țara fierbe și ne sunt restrânse tot mai multe drepturi tocmai cei puși să păzească legea și să aplice sancțiuni celor ce o încalcă ..tocmai ei nu respecta aceleași legi ptr care mii de oameni au plătit bani grei la bugetul statului în forma de amenda.

Secția 1 de poliție sector 1 ..merg ptr a depune plângere ptr un furt și constat că toți membrii secției de poliție care intrau și ieșeau nu purtau mască ..inclusiv cei de la biroul de relații cu publicul.
Făcut plângere și împotriva lor..azi când am ridicat răspunsul la plângere..iar persoane care ieșeau fara sa poarte mască .

Secția 10 de politie..in incinta Clădirii de birouri Braniște..la fel,nu purtau mască la biroul de relații cu publicul și peste 90% din persoanele ce se plimbau prin clădire,inclusiv polițiști nu purtau mască.

Secția 10 de politie..dsoara polițistă de serviciu recunoaște cu nonșalanță că nimeni nu poartă mască...

Secția 8 de poliție asemenea

Secția 7 de poliție așișderea..

Pai nu mai pot numi poliția romana ca și instituție a statului.. e deja o organizație cu structura de tip mafiot,încalcă legile precum vor ei,se acoperă unul pe altul și nimeni nu ia o măsură împotriva lor.

Carei instituții ,alta decât cea incriminată mă pot adresa?
Tribunalul?
Sau Procuratura ?

Cel mai recent răspuns: lucian75 , utilizator 17:31, 3 Iulie 2020
Si despre ce infractiune este vorba?
Zădărnicirea combaterii bolilor..este infracțiune...cu aspecte agravante dat fiind că ești instituție a statului

1 sunt pericol ptr toate persoanele cu care intra în contact

2 in caz că 1 din ei se infectează pune in pericol funcționarea parțială sau chiar și integrală a unității unde lucrează prin
contactele cu toți colegii din instituție.


3. Se acoperă unul pe altul și sunt situații în care nu iau măsurile legale ..exemplu sediul din Clădirea Braniște unde toți circula cum vor ei fără mască ...unde este controlul său trierea epidemiologică atât de trâmbițata?

Neandeplinirea sarcinilor de serviciu sau în mod defectuos este o infracțiune.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iulie 2020
lucian75, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel nefondat la 112 Hzit Hzit Are poliția dreptul de a intra într-o proprietate privată fără să se legitimeze? Azi cineva din sat a sunat la 112 că la mine acasă se află o ... (vezi toată discuția)
Solicit indrumare pentru amenintare si santaj Fejer Melinda Fejer Melinda Buna ziua! Pentru a nu va rapi timpul o sa va scriu pe scurt situatia prin care i-mi sunt incalcate drepturile fundamentale ale Omului, de catre o ... (vezi toată discuția)
Amendă pentru nepurtarea măștii aplicată de polițist de la rutieră Jdjxjsiwijjj Jdjxjsiwijjj Buna ziua! Daca ma puteti ajuta cu o informatie. Din cate cunosc, atributiile unui politist de la Brigada Rutiera nu prevad posibilitatea ca acesta sa se urce ... (vezi toată discuția)