avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Trebuie sa semnez contract de reziliere?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Trebuie sa semnez contract de reziliere?

Buna ziua.Va roger sa imi dati un raspuns la următoarea situatie.In luna ianuarie anul curent,am semnat un contract de plecare munca in Germania la ingrijire batrani.Contract cu efectuare de prestație timp de 3 luni.Pe lângă acest contract am efectuat si un curs de inițiere în germana.,de o lună de zile.In luna martie ,nu sa mai plecat din cauza pandemiei.Acum am fost sunata de la agentie ori sa plec la munca ori sa fac o cerere de rezilierea si sa plătesc contractul de 1000 lei.Contractul este în limba poloneză-romana,adica agentia din țară.Intre timp ,în aceste luni,s-au intamplat multe.Mama mea bolnavă de 82 ani,iar eu deasemeni am documente medicale ca mi-a iesit un angiom la picior si fac tratament.Dumneavoastra ce mă sfătuiți?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Ce consecinte sunt daca parasesc locul de munca leiaela leiaela Lucrez in Germania, la ingrijire batrani, la o firma poloneza care are filiale si in Romania. Am anuntat telefonic firma , in timp util, ca datorita unor ... (vezi toată discuția)
Contract de munca germania anisoara_mihaela anisoara_mihaela Buna ziua, Am fost plecata la munca in Germania printr-o firma de plasare a fortei de munca din tara, unde am muncit timp de 5 luni dupa care m am intors in ... (vezi toată discuția)
Sclavie în germania rozi.constantinescu rozi.constantinescu Bună ziua! Am o prietenă care lucrează în Germania, îngrijeşte un bătrân. A ajuns acolo prin intermediul unei doamne, care duce fete la muncă ... (vezi toată discuția)