Lucrez in Germania, la ingrijire batrani, la o firma poloneza care are filiale si in Romania.
Am anuntat telefonic firma , in timp util, ca datorita unor probleme familiare grave doresc sa plec in Romania pe data de 29 martie. Acestia mi-au raspuns ca fiind pastele, doar pe data de 03 aprilie imi pot adduce un inlocuitor. Ce se intampla daca eu totusi parasesc locul de munca pe 29 martie?
firma fiind poloneza,iar dvs lucrati cu contract in Germania,noi nu stim care sunt legile de munca poloneze si nemtesti. Ar trebui sa va interesati acolo in Germania la legile lor.
Sau interesati-va la filiala din Romania a acelei firme. Trebuie sa existe un contract intre dvs si firma,si acolo se vede ce ati semnat.
contractul de munca l-am semnat cu firma din polonia.
de catre angajator s-a emis doar un contract in care isi pune clauzele sale referitor la ingrijit batranul, declaratia pe propria raspundere ca sunt sanatoasa . Daca aveti o adresa de email, va pot atasa o copie a contractului de munca
In acest caz, litigiul de munca este de competenta instantelor germane ...de asemenea, va puteti adresa structurilor locale ale AGENŢIEI FEDERALÃ A MUNCII .
Demisie
Nicom04
Buna seara,
Mi am dat demisia semnata cu respectarea termenului de preaviz, ulterior nu m am mai prezentat la locul de munca. Sunt chemata intr o comisie ptr ... (vezi toată discuția)