avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul copilului după deces parinte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul copilului după deces parinte

Buna ziua. După o relatie de 15 ani, necăsătoriti, soția a murit. Fata soției cere apartamentul in care am locuit împreună cu soția, cumparat de aceasta. Ce drepturi are fata acesteia? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iulie 2020
Anele1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:59, 4 Iulie 2020
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are toate drepturile posibile în timp ce dvs practic nu aveti nici un drept,sau eventual puteti avea doar un drept de creanta în cazul în care au fost făcute îmbunătățiri la imobil și dvs ati contribuit.Din pacate relatia de concubinaj nu aduce nici o protecție partemerilor/concubinilor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iulie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fata o moștenește 100% pe mama ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi dobandite in urma concubinajului alina.livia alina.livia Are vreun drept, fostul concubin, avand in vedre ca am locuit impreuna din anul 2006 in apartamentul achizitionat de mine in anul 2002?. El spune ... (vezi toată discuția)
Concubinaj kappawear kappawear Mama mea este in concubinaj cu un barbat de aproximativ 10 ani. Apartamentul in care locuim impreuna este achizitionat cu foarte multi ani in urma de catre ... (vezi toată discuția)
Legea concubinajului ramiha ramiha Buna ziua, Sora mea este in urmatoarea situatie: a locuit cu un barbat timp de 5 ani, fara a fi casatoriti. In acest timp, au achizitionat anumite bunuri in ... (vezi toată discuția)