avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Corupte minori
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Corupte minori

O fata de 16 ani neîmpliniri are o relatie cu un băiat de 24 ani cu acordul iei iar părinții nu sunt de acord.Ce se poate face in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: dorianbondoc , utilizator 06:24, 18 Iulie 2020
Dosar penal.
Nu se poate deschide dosar penal, deoarece are peste 15 ani (art. 220 C. pen.), doar daca are vreo autoritate asupra ei sau a fost încredințată pentru a avea grija de ea.

Apartamentus a scris:

Dosar penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare minor de acasa aaadrian aaadrian Buna ziua! Am 35 de ani si prietena mea are 15 ani si 8 luni. Vrem sa ne mutam impreuna. Daca ea vine la mine acasa, si le spune parintilor unde este, adresa, ... (vezi toată discuția)
Sex consimtit cu o minora CONTECS EXPERT TOTAL SRL CONTECS EXPERT TOTAL SRL Buna ziua Am o situatie in familie: el 29 de ani ea 14 ani jumatate. Intretin relatii intime (parintii stiu ca l-au primit pe baiat in casa si sa ramana sa ... (vezi toată discuția)
Trecere pe nume a copilului ContSters362639 ContSters362639 Buna ziua, cunosc un caz in care o fata are un copil dintr-o relatie anterioara iar acum este intr-o alta relatie cu un baiat 22 ani iar fata implineste 15 ani ... (vezi toată discuția)