avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Furt automobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Furt automobil

Buna ziua, am si eu o mare problema..am cumparat o masina de la un baiat, nu am act de vanzare cumparare, a avut masina si el de la altcineva, am avut cartea masinii, talon, asigurare..toate actele. Am circulat asa cu ea 2 luni de zile si astazi m-am certat cu iubita si mi-a furat masina, am platit-o dar nu este pe numele meu..
Am martori care stiu ca am platit-o chiar daca nu am perfectionat actele, ce fac in aceasta situatie? Nu este nici pe numele meu, nici pe numele ei si vreau masina inapoi..mi-a luat cartea, talonul si asigurarea, mi-a lasat permisul si buletinul pe masa si a fugit cu masina.. va rog ajutati-ma..daca ma duc la politie ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:48, 5 Iulie 2020
Sesizati oficial politia teritoriala despre furtul de documente si vehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat din germania, fără să văd în acel moment, un auto declarat furat în 2009. l-am înregistrat la fisc dar nu am continuat și la poliție, ce pot face ca s-o înmatriculez? DragosJam DragosJam Buna ziua.Am cumparat un auto cu mentiunea in talon la observatii AUTO DECLARAT FURAT IN GERMANIA . Nu am vazut asta la cumparare .Am declarat masina la ... (vezi toată discuția)
Intrebare cirnu cirnu Bună seara,am și eu o întrebare dacă îmi cumpăr o mașină și o trec la impozit pe sectorul de care aparțin și circul cu autovehiculul tot pe numele ... (vezi toată discuția)
Refuz radiere rdinamix rdinamix Buna! am cumparat o masina in 2011 si vanzatorul nu vrea ( lipsa interes, nu e de gasit, etc) sa radieze masina precizez ca am toate actele masinii talon carte ... (vezi toată discuția)