avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Înscriere la liceu pentru doi frați.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Înscriere la liceu pentru doi frați.

Bună ziua. Am doi copii care au terminat clasa a 8 a ,ei își doresc să meargă amândoi la același liceu ,nu sunt gemeni e diferența de 1 an între ei ,media de admitere al unuia dintre ei este 9 ,iar a celuilalt 8.01 există posibilitatea de a fi transferați la același liceu dacă nu vor fi repartizați amândoi la același liceu?

Alte discuții în legătură

Reglementare admitere liceu gemeni klaus86 klaus86 As dori sa stiu care este baza legala ca atunci cand avem de-a face cu doi gemeni care dau admitere intr-o institutie de invatamant si doar unul dintre ei ia ... (vezi toată discuția)
Transfer scolar in clasa a 9 pana la sfarsitul sem.1 ContSters223036 ContSters223036 buna ziua vreau sa ma transfer de la liceul in care sunt acum pentru ca nu imi place ce invat(sunt la stiinte ale naturii),colegii se iau mereu de mine sh nu ... (vezi toată discuția)
Doua surori, acelasi liceu - una admisa, una respinsa aleius aleius Buna ziua,am o situatie destul de dureroasa pentru nepotelele mele. Sunt doua surori la 1 an diferenta,dar au urmat cursurile scolare in acelasi an.Anul ... (vezi toată discuția)