avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probleme de recuperare despagubiri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probleme de recuperare despagubiri

Am moștenit un teren pe care la sfârșitul anilor 90 avocatul meu a reușit să-l câștige. Fusese naționalizat. Pe acest tere erau 2 case ale bunicii mele care au fost nationalizate mai târziu in 1957 . Întrebarea mea este : am dreptul la despagubiri pentru cele doua case care se aflau pe teren dar care au fost demolate in 1989 ? Avocatul a cerut terenul dar nu a cerut despagubiri pt case?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu avem cum să știm noi ce demersuri a făcut av dvs,daca după anul.2000 au fost făcute demersuri în baza procedurii prevăzute de legea 10 pt imobilele construcții etc.Consultati.un an cu actele in fata și o sa va lămuriți daca se mai poate face ceva la acest moment sau nu.Teoretic este destul de tarziu totul depinde daca. cu ani în urmă au fost făcute notificări prin care se cereau despagubiri etc etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul nostru a revendicat terenul ,dar nu a revendicat clădirile ... Adina Sfetcu Adina Sfetcu Avocatul nostru a revendicat terenul ,dar nu a revendicat clădirile după teren. Terenul ne a fost retrocedat dar când am revendicat ce.e 3 case a lui ... (vezi toată discuția)
Casa vanduta de stat chiriasului desi proprietarii erau in proces ... CECILIA ENACHE CECILIA ENACHE Casa vanduta de stat chiriasului desi proprietarii erau in proces de retrocedare cu statul roman Buna ziua, In timp ce eram in proces de retrocedare a unei ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobil abuzivă RicaRamurica RicaRamurica Stra-stră bunica mea a fost naționalizată de comuniști în 1950. Ea a avut ai multe moșii si imobile naționalizate de comuniști prin 1945, 1949, 1950. ... (vezi toată discuția)