avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avocatul nostru a revendicat terenul ,dar nu a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avocatul nostru a revendicat terenul ,dar nu a revendicat clădirile ...

Avocatul nostru a revendicat terenul ,dar nu a revendicat clădirile după teren.
Terenul ne a fost retrocedat dar când am revendicat ce.e 3 case a lui bunica, ni sa spus ca nu mai avem nici un drept.
Oare legea care spune ca locul moșnenești casa nu mai este adevărat!?
Mai avem vreo șansa sa recuperam ceva?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:13, 22 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ar trebui sa mergeti la un avocat cu ce acte aveti, ca eu cred ca ce povestiti, nu are legatura cu realitate.
de ce trebuie sa revendicati casele ? cine le ocupa?
Mulțumesc pentru răspuns. Casele au fost demolate de stat in 1989. Avem toate actele de proprietate si planurile caselor.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum sa revendicati casele daca nu mai exista.?Probabil va referiți la despăgubiri pt imobilele respective .Mergeți cu actele la un av dvs nu sunteti in masura sa expuneti exact problema ,mai mult decat atat de unde sa ghicim noi ce demersuri a facut av dvs,ce a reținut instanta etc.Astfel de lucruri se lămuresc prin studierea actelor avute ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de recuperare despagubiri Adina Sfetcu Adina Sfetcu Am moștenit un teren pe care la sfârșitul anilor 90 avocatul meu a reușit să-l câștige. Fusese naționalizat. Pe acest tere erau 2 case ale bunicii mele ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren florentina.calin florentina.calin Am intrat in posesia unor acte ce atesta ca bunica mea, decedata, a avut o casa ce a fost demolata inainte de '89. Mai exista o sansa sa revendic terenul, ... (vezi toată discuția)
Retrocedare l 10/2001 marga_aslan marga_aslan Buna ziua, Am cerut spre retrocedare un teren intravilan. Primaria mi-a comunicat in date neclare faptul ca in zona exista spatiu verde, canalizare si 36 mp ... (vezi toată discuția)