avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedare teren

Am intrat in posesia unor acte ce atesta ca bunica mea, decedata, a avut o casa ce a fost demolata inainte de '89. Mai exista o sansa sa revendic terenul, avand in vedere ca dosarele de retrocedare prin legea 10 s-au depus pana in 2002?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 02:10, 27 Aprilie 2010
M-ar interesa si pe mine ce se poate face ,dosarul a fost depus de mai bine de 10 ani fara sa primim vre-un raspuns....
actiune in revendicare intemeiata pe disp art 1 din protocolul nr 1 la conventia de la geneva, coroborata cu disp codului civil.. iar in ceea ce o priveste pe andra b, la ea situatia e un pic diferita in sensulca poate introduce actiune pe obligatia de a face, daca a facut notificare pe legea 10.. bafta in demersurile dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legi cu termen de aplicare expirat - cererea in revendicare, in baza codului civil, ar fi admisa? CornelCalin CornelCalin Buna, Din cate am auzit la primarie,unde am fost sa intreb,termenul pentru aplicarea Legii 10 si a Legii 18 a expirat.Pentru cei ce nu au solicitat in ... (vezi toată discuția)
Despagubiri prin echivalent daca nu s-a formulat cerere la l.10/2001 mirceacrisanbenji mirceacrisanbenji In speta , proproietarii deposedati abuziv nu au avut cunostinta de legea 10/2001 si nu au solicitat in termenul prevazut restituirea imobilului. Oare se pot ... (vezi toată discuția)
Cum se mai poate revendica o proprietate prin succesiune dupa 20 de ani ? belltinker belltinker Buna !as dorii si eu s ma documentez in legatura cu revendicarea unei proprietati din Bucuresti din Cartierul \"Colentina\" a fost al matusei mele care a ... (vezi toată discuția)