avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se mai poate revendica o proprietate prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se mai poate revendica o proprietate prin succesiune dupa 20 de ani ?

Buna !as dorii si eu s ma documentez in legatura cu revendicarea unei proprietati din Bucuresti din Cartierul "Colentina" a fost al matusei mele care a decedat in 1990 si inca nu am efectuat nici o etapa in a o revendica.Problema este caci casa nu a fost renovata sau locuita in acest timp si nu stiu in ce stare este sau eventual daca este ocupata de cineva.
Informatiile pe care le detin actual este adresa imobilului si ca ea nu a avut copii sau mostenitori,in afara de sora mamei mele,care este si Ea decedata.
Va rog sa ma sfatuiti cam ce as putea face in cazul asta
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:06, 23 Aprilie 2010
imobilul a fost trecut in proprietatea statului?
Matusa era proprietara in 1990?
Atunci nu e vorba de revendicare, ci de dezbaterea succesiunii.
mi-ati putea indica si cum ar trebui sa procedez pt a deschide succesiunea
in cazul dvs la notar.
si in acest caz as mai putea face ceva?

Alte discuții în legătură

Cedo decizie pilot juridic2011 juridic2011 Decizia pilot face referinta la incalcarea art. 1 din Protocolul la Conventie In situatia in care un imobil a fost nationalizat in 1950 apoi vindut in 1997 ... (vezi toată discuția)
Recurs in interesul legii - revendicare vs. legea 10 Stefanescu-Goanga & Asociatii Stefanescu-Goanga & Asociatii Astazi ICCJ ar fi trebuit sa solutioneze recursul in interesul legii privind admisibilitatea actiunii in revendicare pe drept comun dupa intrarea in vigoare a ... (vezi toată discuția)
Despagubiri prin echivalent daca nu s-a formulat cerere la l.10/2001 mirceacrisanbenji mirceacrisanbenji In speta , proproietarii deposedati abuziv nu au avut cunostinta de legea 10/2001 si nu au solicitat in termenul prevazut restituirea imobilului. Oare se pot ... (vezi toată discuția)