avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CONTABILITATE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CONTABILITATE

AM DIPLOMA DE LICENTA - ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE BUCURESTI 2002 LA PROPUNEREA FACULATTII DE COMERT absolvent a INSTITUTULUI DE MANAGEMENT -TURISM EDEN - titlu de ECONOMIST LICENTIAT profil ECONOMIC specializarea Menegement Turism.
As vrea sa fac contabilitate cu drept de semnatura ce cursuri trebiue sa fac?
Cel mai recent răspuns: DOAR_NOI , utilizator 17:06, 16 Decembrie 2009
Va puteti angaja ca economist si avand in vedere ca aveti studii superioare aveti dreptul sa semnati inclusiv bilantul contabil sau va puteti inscrie pentru sustinerea examenului de acces la stagiu in filiala CECCAR din judetul dvs pentru a putea deveni expert contabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen c.e.c.c.a.r. getapop getapop Am absolvit in anul 1999 in cadrul ASE Bucuresti, Facultatea: Colegiul Universitar Economic, Specializarea: Prelucrarea electronica a informatiei economice ( ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura emateiu emateiu Buna.Sunt economist intr-o firma de un an si ceva...am terminat \"finante-banci\" si master in \"audit si convergenta contabila\"...ce conditii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)