avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli reparații
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli reparații

Comitetul Executiv decide ca reparațiile prin care s au înlocuit coloane de apă rece și caldă etajele 2-3 să fie suportate din sumele disponibile din fondul de penalizări.
Este legal acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:57, 6 Iulie 2020
Așa mare e fondul de penalizări? Banii sunt ai asociației, trebuie folosiți cumva
Da,este ok. Fondul de penalizari se foloseste pentru reparatii.
Conform disp L nr 196/2018 toate sumele rezultate din penalizarile aplicate de catre asociatia de proprietari se depoziteaza in fondul de reparatii din care se executa intretinerea si reparatia partii comune de condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de plata bogdanm82 bogdanm82 Buna seara, Am o situatie speciala cu niste vecini extrem de conflctuali si as dori un sfat legal. Am avut mai multe confllicte cu vecinii de sub mine ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile pentru părțile comune ale asociației de proprietari sem@mps-design.ro sem@mps-design.ro Am înțeles că Legea 287/2009 privind Codul Civil stipulează la Art.654, aliniatul (2) că pentru părțile comune folosite exclusiv de către unii ... (vezi toată discuția)
Cine plateste in cazul unei defecțiuni la coloana de apa ? Livingston Livingston Buna ziua ! Va prezint o situație : coloana de apa ( baie ) s-a fisurat , ( bănuim )între etajul 3 si 4. Cand propietarul de la Et. 4 folosește toaleta , ... (vezi toată discuția)