avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cât execută din 2 ani și 4 luni?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cât execută din 2 ani și 4 luni?

Bună ziua, un prieten are condamnare data de 2 ani și 4 luni, va trebui să execute 1 an și 2 luni iar dacă muncește și se comportă bine și nu face probleme sunt șanse să iasă mai repede de un an? E prima dată când este închis și vrea să muncească să iasă cât mai repede posibil. La 8 luni se poate face prima comisie de eliberare și poate ieși sau mai repede de un an?

Alte discuții în legătură

Calculare pedeapsa cretzoolicy cretzoolicy Buna ziua, am un prieten recidivist care a primit o condamnare de 3 ani la care s-a adaugat o coada de alti 3 ani. Cum se calculeaza aceasta pedeapsa, se pun ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotul meu are o condamnare de 2 ani si 9 luni. are ... KvasMaria KvasMaria Buna ziua, sotul meu are o condamnare de 2 ani si 9 luni. Are pana acum 6 luni facute, munceste de 4 luni si este in regim semideschis. Intrebarea este cat ... (vezi toată discuția)
Inchisa fara motivare ContSters214493 ContSters214493 buna ziua ,as vrea sa cer un sfat unui avocat in ce priveste o acuzatie de omor .O persoana pe care o cunosc foarte bine a fost acuzata acum cativa ani de ... (vezi toată discuția)