avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune în granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune în granituire

Buna ziua,
Am un teren si am dubiu ca gardul este la pozitia corecta conforn cadastru. Vreau sa incep actiune de granituire sa stabilim definitiv unde este limita terenului. Este santier acolo si vecinul locuieste in alta parte. Vecinul este nou, abia a cumparat terenul. Am luat cartea funciara a vecinului şi stiu numele lui. dar nu stiu adresa din buletin. Pot sa cer actiune de granituire si daca nu îi stiu domiciliul? Sau cum pot sa afla adresa lui?
In instanta trebuie să indicati nume,prenume,domiciliul exact și cnp daca cunoașteți.Astfel de situații le rezolva av angajat fie apelând la cartea funciară fie la direcția informatizată a evidenței populației respectând o anumită procedura etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru... kromred kromred Am mostenit de la parinti o casa cu terenul aferent. Exista un cadastru facut, inscris in cartea funciara si la mine si la vecinul meu. La refacerea gardului ... (vezi toată discuția)
Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Mutare gard si inscriere carte funciara Mircea Razvan Mircea Razvan Tatal meu veteran de razboi impreuna cu mama mea au achizitionat un teren de 500m.p. in 1957 la Busteni.La acea data nu erau consemnate laturile ci numai ... (vezi toată discuția)