Buna ziua,va rog,cum pot rezolva o problema legata de succesiunea dupa mama mea,legata de casa in care a locuit cu tatal meu si dupa decesul tatalui,survenit in 1994.Pe scurt,ei,parintii mei,au locuit cu bunicii din partea tatalui,pana in 1968 si respectiv,1984,cand bunicii mei au decedat.Casa respectiva,a fost a bunicii mele,primita cu act dotal ,de la tatal ei(parafat,stampilat la vremea respectiva 1902)Bunicii mei,au avut mai multi copii,pe care i-a impropriat cu diverse terenuri,toti decedati ,acum.Tatalui meu,la decesul parintilor lui,i-a revenit casa in care a locuit totdeauna.Nu cunosc,daca s-a facut succesiunea dupa decesul bunicilor(se poate verifica undeva?),acum,ca si mama mea a decedat,eu si fratele meu,vrem sa dezbatem succesiunea,dar,Primaria unde-i casa respectiva,imi cere acte de proprietate pe ea.Nu este valabil actul dotal din 1902? Cum rezolv aceasta problema stringenta. Cadastristul care ne-a facut masuratorile,mi-a spus ca pana in 1989 succesiunile se faceau automat de catre Stat,e-adevarat? Cum vedeti D-voastra,rezolvata aceasta problema.
Cu respect,multumesc!