avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Informatii atribuire nou numar postal
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Informatii atribuire nou numar postal

Buna ziua,

Am intrat in posesia unui teren intravilan in Bucuresti, terenul a fost anterior dezmembrat. Exista un numar postal pe lotul 1 iar acum pe lotul 2, partea cumparata de mine, vreau sa obtin un nou numar postal. De 3 zile sun la PMB si nu reusesc sa obtin informatii de baza, ma intereseaza ce documente sunt necesare pentru a depune o cerere la PMB ca sa obtin un numar postal. Daca ma puteti ajuta va rog cu aceste informatii, trece timpul si vreau sa merg mai departe cu toate demersurile.
Multumesc in avans pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: The-Borg , utilizator 16:27, 24 Februarie 2022
Ce înțelegeți prin număr postal? Este vorba de codul poștal? Dacă da, fiind vorb de un teren intravilan codul poștal se păstrează și după dezmembrare.
Nu cod postal, ma refer la numar de casa. Intreg terenul avea nr 18, apoi terenul a fost dezmembrat in 2 loturi, primul lot ramane cu nr 18 si al doilea lot trebuie sa aibe probabil un nr. 18A.
Doamna Nicoleta/82 sunt si eu in acelasi situatie ca si D-voastra (dar in alta localitate).
Cum ati rezolvat in acest caz?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de servitute Florentina Mihaela Florentina Mihaela Dorim sa vindem o parte din terenul intravilan pe care il detinem. Este necesara constituirea unui drum de servitute pentru a putea ajunge in partea din spate ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare sau iesire din indiviziune? vida vida Buna ziua, Detinem in coproprietate un teren intravilan ( D 24 m) pe care dorim sa-l dezmembram in 2 loturi egale ca sa stim fiecare partea ce ii ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare prin prima casa /cadastru si intabulare mihaelau1986 mihaelau1986 Buna ziua, Eu si sotul meu intentionam sa achizitionam de la mama mea o cladire prin programul Prima Casa. Cladirea pe care dorim s-o achizitionam are ... (vezi toată discuția)