avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anularea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anularea permisului

Buna ziua. In urma cu doi ani, am condus un autovehicul neavand permis de conducere, si eram sub influenta unei cantitati mici de canabis. In urma incidentului eu am dobandit permisul de conducere. Am fost chemat la diicot, s a stabilit un acord de recunoastere a vinovatiei, iar astazi am fost la judecatorie. Mi s a dat pedeapsa cu suspendare / ore neremunerate in folosul comunitatii / control judiciar. In toata chestia aceasta, nici cei de la diicot, nici la judecatorie, nu au pronunțat ceva despre permisul meu de conducere. Eu de meserie sunt sofer, sa ma astept la anularea permisului? Si daca da, cine este responsabil de a da hotararea pentru anularea permisului, daca pana acum nimeni nu a spus nimic de permis, instanta / diicotul / sau politia rutiera se auto sesizeaza? Exista vreo sansa sa scap cu permisul? Multumesc pentru atentia acordata, o zi buna si multa sanatate!
Nu inteleg ce treaba are DIICOT cu savarsirea a 2 infractiuni rutiere.
Au gasit droguri asupra dvs?
Incercati sa fiti mai explicit.
Consumasem o cantitate mica de marijuana ( cateva fumuri cu cateva ore inainte de incident) iar din ce am inteles, asupra unui fost prieten care a fost cu mine in masina au gasit niste ramasite vegetale. Cazul a fost prima data la rutiera, iar apoi s a mutat la diicot, la diicot stabilindu se acordul de recunoaștere a vinovatiei, iar după a plecat la instanta, unde am fost astazi si am primit pedeapsa enumerata mai sus.. Dar nimeni nu mi a spus ce se va intampla cu permisul meu de conducere..

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu inteleg ce treaba are DIICOT cu savarsirea a 2 infractiuni rutiere.
Au gasit droguri asupra dvs?
Incercati sa fiti mai explicit.


~ Conținut șters la cerere ~
Nu inteleg exact ce solutie ati primit dar daca ati fost condamnat la inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, permisul se anuleaza.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Salut am fost depistat de poliția rutieră fumat la volan Ghita000 Ghita000 Tin sa spun ca nu am alte antecendete sau coada.,am fost depistat cu 2 grame la mine pentru consum propriu mi sa facut test de tip drug test si a iesit ... (vezi toată discuția)
Sentinta judecatoreasca vaentin_dragan vaentin_dragan buna seara am si eu o intrebare : am avut o alcoolemie de 1.20 respectiv 1.00 a doua proba recoltata fara evenimente rutiere ce pedeapsa pot primi? si daca ... (vezi toată discuția)
Va salut, am o problema. in august am fost condamnat cu suspendare ... spikeealex spikeealex Va salut, am o problema. In august am fost condamnat cu suspendare la un an si 6 luni, pentru conducere fara permis sub influenta. Asta seara am fost oprit de ... (vezi toată discuția)