avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va salut, am o problema. In august am fost condamnat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va salut, am o problema. In august am fost condamnat cu suspendare ...

Va salut, am o problema. In august am fost condamnat cu suspendare la un an si 6 luni, pentru conducere fara permis sub influenta. Asta seara am fost oprit de catre politie si depistat pozitiv la THC, de data aceasta aveam permis. mentionez ca in ambele variante nu au fost alte evemimente/accidente/persoane vatamate sau obiecte care au avut de suferit. La ce ma pot astepta, sa se contopeasca pedeapsa cu suspendare cu cea de acum? va multumesc anticipat pentru ajutor..
Cel mai recent răspuns: spikeealex , utilizator 21:25, 16 Noiembrie 2020
Sfatul meu este sa va angajati avocat ca sa vadă exact despre ce este vorba si sa va informeze care sunt variantele legale si posibile.
Daca ati fost condamnat in august, nu inteleg cum aveati in prezent drept de conducere.
Permisul mi a ramas valabil dupa proces..Acum, nu stiu ce se va intampla cu suspendarea aceea, si imi este tare greu in momentul de fata si sa platesc o consultanta la avocat, de aceea apelez maxim la sfaturile dvs..Am 21 de ani, si in afara de acestea nu am mai avut probleme cu legea.. As spera totusi sa nu fie pedeapsa cu executare, nu am puterea de imaginatie de a ma vedea acolo..

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca ati fost condamnat in august, nu inteleg cum aveati in prezent drept de conducere.

Daca ati fost condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, permisul se anuleaza dupa ce hotararea ramane definitiva.
problema mea nu este permisul, in momentul asta, chiar daca din soferie traiam, teama mea reala este de acea suspendare care ar putea fi transformata in executare.. As vrea sa stiu daca se poate gasi o cale, sau trebuie sa ma obisnuiesc si cu acest gand, ca voi fi privat de libertate in curand..

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca ati fost condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, permisul se anuleaza dupa ce hotararea ramane definitiva.

Alte discuții în legătură

Anularea permisului Feeric2k18 Feeric2k18 Buna ziua. In urma cu doi ani, am condus un autovehicul neavand permis de conducere, si eram sub influenta unei cantitati mici de canabis. In urma incidentului ... (vezi toată discuția)
Conducere pe drum public fara permis. AdrianaO AdrianaO Buna ziua, am o problema destul de grava. In urma cu aproximativ 1 an (august 2009) m-am urcat la volanul autovehiculului prietenului meu, intr-o dimineata de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. În anul 2018 am avut un caz de conducere fără ... Alex611 Alex611 Bună ziua. În anul 2018 am avut un caz de conducere fără permis având prezenta în corp și o concentrație mica de thc, care în urma expertizelor la IML ... (vezi toată discuția)