avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. În anul 2018 am avut un caz de conducere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. În anul 2018 am avut un caz de conducere fără ...

Bună ziua. În anul 2018 am avut un caz de conducere fără permis având prezenta în corp și o concentrație mica de thc, care în urma expertizelor la IML nu m ar fi afectat ca și capacitate, însă care a rezultat cu un an și 6 luni cu suspendare + termen de încercare 2 ani, începând din august 2020, când cazul s a finalizat. În noiembrie 2020, am fost oprit în trafic pentru un control de rutina, iar acolo am ieșit pozitiv la THC în urma Drug testului, având permisul de conducere valabil, și nefiind vorba de vreun incident, doar un simplu control de rutina, și am declarat ca am consumat CBD ( Marijuana cu o concentrație f. Slaba de THC, folosita în scop recreațional ). În anul 2022 august expira perioada de încercare, iar eu am aproape toate obligațiile îndeplinite ( ore in folosul comunității, mers regulat la serviciul de probațiune, participare la programul de reintegrare în societate ), exista vreo șansă să nu se aplice pedeapsa cu executare, și sa îmi recuperez cumva permisul ? În momentul în care am fost oprit eram angajat ca și șofer la o societate comerciala destul de renumita în România. Mulțumesc pentru sfaturi !
Slabe sanse avand in vedere perseverenta infractionala. Achitarea sau amenda penala, ar fi solutia.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. daca am savarasit o fapta in perioada de incercare ... Feeric2k18 Feeric2k18 Buna ziua. Daca am savarasit o fapta in perioada de incercare de doi ani, iar pana incepe cazul nou mie imi expira si perioada de incercare si indeplinesc si ... (vezi toată discuția)
Legalitate recoltare probe urină iml Jwjwj Jwjwj Bună seara Am fost depistat pozitiv la Canabis în timp ce efectuam încărcarea unui autoturism neinmatriculat pe o platformă auto! Menționez ca am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în data de 23.02.2020 am fost oprit într-un control ... Disfisher Disfisher Bună ziua, în data de 23.02.2020 am fost oprit într-un control de rutina și mi-a fost făcut drug test-ul ieșind pozitiv THC și amfetamina , ... (vezi toată discuția)