avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va salut, am o problema. In august am fost condamnat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va salut, am o problema. In august am fost condamnat cu suspendare ...

Va salut, am o problema. In august am fost condamnat cu suspendare la un an si 6 luni, pentru conducere fara permis sub influenta. Asta seara am fost oprit de catre politie si depistat pozitiv la THC, de data aceasta aveam permis. mentionez ca in ambele variante nu au fost alte evemimente/accidente/persoane vatamate sau obiecte care au avut de suferit. La ce ma pot astepta, sa se contopeasca pedeapsa cu suspendare cu cea de acum? va multumesc anticipat pentru ajutor..
Cel mai recent răspuns: spikeealex , utilizator 21:25, 16 Noiembrie 2020
Daca ultima fapta este savarsita in termenul de supraveghere, in cazul unei condamnari la pedeapsa cu inchisoarea, pedeapsa rezultanta o veti executa in regim de detentie.
Nu se poate incerca prin a gasi o solutie, de exemplu amenda penala si permis anulat pentru a ramane in libertate? Sau orice portita pentru a nu se pune in practica varianta cu executarea? Ma scuzati daca par prea insistent, dar sunt foarte speriat de pedeapsa cu executare..

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca ultima fapta este savarsita in termenul de supraveghere, in cazul unei condamnari la pedeapsa cu inchisoarea, pedeapsa rezultanta o veti executa in regim de detentie.

Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2020
spikeealex, utilizator
Depinde cum sa intamplat,am fost in situatia ta.
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
consumasem cu 5/6 ore inainte de toata treaba asta... Eu cand am oprit, chiar am oprit cu inima impacata stiind ca nu am nimic in neregula.. dupa atatea ore nu m am gandit ca, cateva fumuri vor putea iesi pozitive

alexmarius2 a scris:

Depinde cum sa intamplat,am fost in situatia ta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea permisului Feeric2k18 Feeric2k18 Buna ziua. In urma cu doi ani, am condus un autovehicul neavand permis de conducere, si eram sub influenta unei cantitati mici de canabis. In urma incidentului ... (vezi toată discuția)
Conducere pe drum public fara permis. AdrianaO AdrianaO Buna ziua, am o problema destul de grava. In urma cu aproximativ 1 an (august 2009) m-am urcat la volanul autovehiculului prietenului meu, intr-o dimineata de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. În anul 2018 am avut un caz de conducere fără ... Alex611 Alex611 Bună ziua. În anul 2018 am avut un caz de conducere fără permis având prezenta în corp și o concentrație mica de thc, care în urma expertizelor la IML ... (vezi toată discuția)