avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... declaratie pe proprie raspundere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

declaratie pe proprie raspundere

Am inteles ca la intocmirea dosarului pentru asigurari sociala (cei fara venit),la primarie se spune ca trebuie mers la notar pt o declararie pe proprie raspundere ca nu beneficiezi de venituri.stiti aprox.cat se plateste la notar pt asta.
Cel mai recent răspuns: b_kamelita , utilizator 09:39, 17 Decembrie 2009
Buna seara.Suma la care va referiti difera de la un birou notarial la altul dar este modica undeva intre 10 si 50 lei
Care este prevedere legala care genereaza obligatia autentificarii la notar a declaratiei,ca doar este pe proprie raspundere !?
Asa i s-a spus la primarie ca trebuie sa dea o declaratie pe proprie raspundere in fata notarului public,iar eu am dedus ca trebuie platit ceva onorariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe și impozite, auto GabbyD9823 GabbyD9823 Bună ziua, am avut o mașină cu care am avut un accident si am avut dauna totală iar eu nu am apucat sa ajung sa o înmatriculez și la poliție, doar la ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune, consecinte renuntare la mostenire vicente73 vicente73 Buna seara.In urma cu 9 luni a decedat tatal meu.Santem doi frati si mama.Noi am stabilit de comun acord ca nu dorim nimic din bunurile care au apartinut mamei ... (vezi toată discuția)
Scutiri taxe notariale Viviana Savulescu Viviana Savulescu buna seara, daca doresc sa inchei un contract de vanzare cumparare impreuna cu o persoana ce are ca studii juridice si adminitrative, ce facilitati de plata a ... (vezi toată discuția)