Va rog sa-mi spuneti ce pot face in sensul ca de patru ani nu-mi merge caloriferul din sufragerie.Comitetul mi-a spus ca de vina ar fii cloriferul si de aceea l-am schimbat.Anul trecut sa schimbat turul si returul de la caldura, de la mine de la et. 8 pana la etajul 10 dar tot degeaba tot rece este.Turul pe coloana principala este cald iar returul este rece.Coloanele de alimentare ale caloriferului din coloana principala sunt reci amandoua.Daca inchi returul si dau drumul la aerisitor, curge apa rece si dupa ceva timp se incalzeste tot caloriferul si cum ii dau drumul inapoi de la robinetul de la retur se raceste tot.Aceeasi treaba am facuto si cu turul inchis ca sa vad daca nu cunva este infundat returul, dar nici gand.Ce pot sa fac?As putea sa fac o cerere la asociatie sa fiu scutit de plata de la caldura pe o camera?Cum ar suna aceasta cerere?Sau ce as putea sa fac?Va multumesc si LA MULTI ANI
Cerere sa va scuteasca de caldura numai pe sufragerie puteti face, dar nu cred sa va fie aprobata intrucat la Dv. este vorba de o problema tehnica.
Chemati un instalator sa verifice cum vi s-a montat caloriferul in urma inlocuirii coloanelor principale, aerisiti coloana principala si in acelasi timp aerisiti si caloriferul Dv.
Scopul Dv. este sa aveti caldura in calorifer, nu sa fiti scutit de plata, nu?
Nu am caldura
medanro
Desi nu mi se incalzeste decat caloriferul din bucatarie(coloana separata) si celelalte doar ca nu ingheata(ap 2 cam) platesc caldura ca si cei care stau cu ... (vezi toată discuția)