avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca nu-mi functioneaza caloriferul din sufragerie ce ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca nu-mi functioneaza caloriferul din sufragerie ce pot face?

Va rog sa-mi spuneti ce pot face in sensul ca de patru ani nu-mi merge caloriferul din sufragerie.Comitetul mi-a spus ca de vina ar fii cloriferul si de aceea l-am schimbat.Anul trecut sa schimbat turul si returul de la caldura, de la mine de la et. 8 pana la etajul 10 dar tot degeaba tot rece este.Turul pe coloana principala este cald iar returul este rece.Coloanele de alimentare ale caloriferului din coloana principala sunt reci amandoua.Daca inchi returul si dau drumul la aerisitor, curge apa rece si dupa ceva timp se incalzeste tot caloriferul si cum ii dau drumul inapoi de la robinetul de la retur se raceste tot.Aceeasi treaba am facuto si cu turul inchis ca sa vad daca nu cunva este infundat returul, dar nici gand.Ce pot sa fac?As putea sa fac o cerere la asociatie sa fiu scutit de plata de la caldura pe o camera?Cum ar suna aceasta cerere?Sau ce as putea sa fac?Va multumesc si LA MULTI ANI
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 03:02, 17 Decembrie 2009
La vecinii Dv. de sus (et 9 si 10) functioneaza aceste calorifere din sufragerie?
La etajul 9 se incalzeste decat 30 la suta iar la etajul 10 spune ca da dar nu lasa pe nimeni in casa
Cerere sa va scuteasca de caldura numai pe sufragerie puteti face, dar nu cred sa va fie aprobata intrucat la Dv. este vorba de o problema tehnica.
Chemati un instalator sa verifice cum vi s-a montat caloriferul in urma inlocuirii coloanelor principale, aerisiti coloana principala si in acelasi timp aerisiti si caloriferul Dv.
Scopul Dv. este sa aveti caldura in calorifer, nu sa fiti scutit de plata, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultim etaj cu calorifere reci sau slab incalzite adrhc adrhc Buna ziua, locuiesc in Bucuresti, sector 5 la et.8 (ultimul). Dintotdeauna (10 ani) de cand locuiesc in actualul apartament caloriferele am observat ca se ... (vezi toată discuția)
Nu am caldura medanro medanro Desi nu mi se incalzeste decat caloriferul din bucatarie(coloana separata) si celelalte doar ca nu ingheata(ap 2 cam) platesc caldura ca si cei care stau cu ... (vezi toată discuția)
Caldura din apartament gospodin_didina gospodin_didina Buna ziua, De trei ani am facut verbal plangeri legate de caldura din apartament. Am chemat presedintele sa vada caloriferul ca este jumatate rece si si ca ... (vezi toată discuția)