avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals în acte sef poliție
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals în acte sef poliție

Buna ziua, am si eu o rugăminte cine este in domeniu si imi poate da solutie
Deci pe scurt, cand m am nascut mama nu a divorțat de soțul ei, taicamiu biologic a reusit sa ma treaca ilegal pe numele lui si totul a decurs normal cu grădiniță,primara,liceul până la împlinirea vârstei de 18 ani, cand cu 2 luni inainte a decedat si hop s a descoperit tot(toate actele erau in original exceptând certificatul de nastere)
Problema e ca am 2 actele dar nu vrea să mi de-a nici unu, de un an jumate tot astept sa termine procurolul (care nici nu mi-a zis cum il cheamă)
Nici provizoriu nu vrea să mi faca, imi zice " nu mi pasa,nu i problema mea si să astept" practic el cand mi a facut buletinul la 14 ani nu se consideră si pentru el fals în acte, cum nu i problemă lui?
Ce aș putea sa fac ca să contraatacă să se rezolve problema ca in ritmul asta nu se face nimic nici in 20 de ani...

Alte discuții în legătură

Falsificate de acte copil cu 2 certificate(ambele neaccesibile) Savian Alexandru Savian Alexandru As avea o intrebare in legatura cu o problema mai încurcată Cand m am nascut mama era căsătorită cu altcineva(nu erau căsătoriți părinți mei) ... (vezi toată discuția)
Certificat dublu de naștere, buletin provizoriu Alexandeu Alexandeu Bună ziua, tatăl meu de când eram mic până să împlinesc vârstă de 18 ani am fost pe numele lui ulterior am aflat când a decedat si am vrut să mi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am 2 certificate de naștere cum pot face să am ... Alexandeu Alexandeu Bună ziua, am 2 certificate de naștere cum pot face să am decât unul? Pe scurt povestea este că arunci când m am născut mama era încă căsătorită ... (vezi toată discuția)