avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract part time MApN
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract part time MApN

Sunt cadru MApN și am un contract part time 2 ore pe zi că instructor auto la o școală de șoferi iar de la serviciul meu nu îmi aproba sa exercite aceasta meserie cerând un acord între școală și MAp N. Care este calea legală?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:28, 9 Iulie 2020
Acord cu privire la ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt pensionar al mapn (am o pensie de serviciu, tip ... Tibotaka Tibotaka Buna ziua, sunt pensionar al MApN (am o pensie de serviciu, tip limita de varsta) si lucram part time ca si instructor auto la o scoala de soferi, deci am un ... (vezi toată discuția)
Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate carburant scoala de soferi alexeradu alexeradu O scoala de soferi are contracte incheiate cu instructori autorizati pentru instruirea practica a elevilor, prin care se obliga sa asigure ... (vezi toată discuția)